Aluminium Jaloezieën

Jaloezie van aluminium op maat gemaakt

Zoek je een nieuwe horizontale jaloezie? Hewo Raamdecoratie heeft een uitgebreid assortiment horizontale jaloezieën. Het assortiment bestaat uit veel kleuren en dessins die op maat zijn gemaakt.

Horizontale Jaloezieën aluminium 25 mm

horizontale-jaloezie-25-mm

Op zoek naar een horizontale jaloezie met 25 mm lamellen.  Kies in onze raamdecoratie shop uit talloze kleuren en motieven. De smalle lamelbreedte straalt méér rust uit en is met name geschikt voor ramen tot ca 240 cm breed.  Daarboven is het verstandiger om voor 50 mm te kiezen. Dit komt de levensduur én uitstraling ten goede.

Horizontale Jaloezieën aluminium 50 mm

horizontale-jaloezieen-50-mm

Horizontale jaloezieën met een lamelbreedte van 50 mm zijn weer hip.  Deze 50 mm jaloezie bestaat al 50 jaar en is weer helemaal terug van weg geweest. Bekijk de diverse breedtes van de jaloezieën in onze raamdecoratieshop. De grotere afstand tussen de lamellen zorgt voor een betere doorkijk naar buiten. Ook sluiten de lamellen beter dan 25 mm lamellen.

Functionele aluminium Jaloezie

Functionaliteit  is het trefwoord als je denkt aan horizontale jaloezieën.  Door de vele kleuren en toepassingen zorgt een aluminium jaloezie naast goede zonwering ook voor een goede sfeer in huis. Ons assortiment is enorm en gemaakt van aluminium en zijn ze een voordelig alternatief voor houten jaloezieën.  Als je een Hewo jaloezie in onze webwinkel bestelt, is deze samen met onze praktische handleiding in een handomdraai gemonteerd en kan je snel genieten van je raamdecoratie. Daar wij enkel op maat leveren, heeft u altijd een mooiere raamdecoratie die precies past en netjes afgewerkt is. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden naast de wettelijke garantie ook 3 jaar fabrieksgarantie.  Als een bestelling gereed is, ontvang je als klant eerst een email, waarna je zelf de aflever dag kunt aangeven. We plannen onze bode (Transmission) dan voor levering op de gewenst dag in.