search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

De beste kwaliteit raamdecoratie

Het merk Hewo staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid in raamdecoratie. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en de fabricage van raambekleding. Onze raamdecoratie op maat is geen massaproduct, de raamdecoratie wordt op maat naar jouw wensen in Nederland geproduceerd. Bij de fabricage wordt er alles aan gedaan om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan kwaliteit controle binnen elk moment van het productie proces.

Controle

Wanneer de raamdecoratiestof de fabriek van Hewo binnen komt wordt deze gecontroleerd op kleur, rechtheid en weeffouten. Onze inspecteurs hebben een jarenlange ervaring, soms kan dat betekenen dat hele zendingen worden afgekeurd. Sommige stoffen moeten aan hoge kwaliteit eisen voldoen om geschikt te zijn om een goed product te kunnen maken. Zo dient bijvoorbeeld een duo rolgordijn stof uiterst recht op draad te zijn. Tijdens het weven is dit altijd recht, maar tijdens het afwerken (finishen) van de stof kan er nog van alles fout gaan en kan het doek scheef worden. Hier letten wij dan goed op zodat het stof vóór productie al aan onze eisen voldoet.

De productie van de raamdecoraties gebeurt door ervaren medewerkers. Van elk product, of het nu om een vouwgordijn, jaloezie of paneelgordijn gaat, dat de fabriek uit gaat is exact bekend wie het heeft gemaakt en wie er verantwoordelijk voor is. We kunnen zo goed als alles uit eigen voorraad leveren, van aluminium profiel, tot stof en het gehele eindproduct.

Elke raamdecoratie die wij versturen wordt eerst opgehangen in een “hoist”, een hijsinrichting waarmee we raamdecoratie tot 4 meter hoogte kunnen controleren. Daarna wordt het zorgvuldig verpakt en voorzien van bufferzones om beschadiging van uw raamdecoratie te voorkomen. Voor de aflever dag wordt altijd een afspraak gemaakt.

Mocht u desondanks nog aan- of opmerkingen hebben t.a.v. onze producten, laat het ons dan weten en wij lossen het graag op.