search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Dupli Plissé gordijnen op maat kopen

Ben je op zoek naar honingraat plissé gordijnen op maat gemaakt, ook wel dupli plisségordijnen genaamd? Heb je een groot raam en heb je behoefte aan een licht en comfortabel optreksysteem? HEWO Raamdecoratie produceert Dupli plisségordijnen Top down – Bottom up helemaal naar jouw wensen. De elegante kettingbediening zorg voor vele jaren onbezorgd woonplezier van je raambekleding. Je kunt kiezen uit een groot assortiment stoffen, soms wel tot 315 cm breed, en bijpassende systeemkleuren om het plisségordijn helemaal bij je inrichting te laten aansluiten. Bekijk onze hoogwaardige raamdecoraties in onze webwinkels en bereken vrijblijvend je prijs.

webshops

Onze webwinkels met plissegordijnen

Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Plisségordijnen Dupli Top Down - Bottom Up

Dupli Plissé gordijnen met honingraat structuur hebben mooie holle zeshoekige cellen gemaakt van zonbestendige polyester stoffen die het licht mooi diffuus filteren. Bovendien hebben de Dupli plissé gordijnen van HEWO goede isolerende eigenschappen. Je houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter juist binnen. Dupli Plisségordijnen worden naast de bekende merknaam onder diverse namen aangeboden zoals honingraat plissé gordijnen, honeycomb shades, honeycomb plisségordijnen, dupliplissé, dupli plissé of dupligordijnen.  Visueel vallen de hijskoorden tussen de cellen weg en je ziet geen gaatjes in de stof zoals bij enkel geweven plissé gordijnen.

dupli-plissé gordijnen Top down – Bottom up

Hewo Dupli Plisségordijnen worden in onze eigen raamdecoratie fabriek te Weert (voormalige fabriek ABN Luxaflex) op maat voor je raam gemaakt. Onze Top down – Bottom up dupli plissé gordijnen kun je kopen in luxe stoffen van semitransparant tot verduisterend. Je bent vrij in het combineren van de systeemkleuren voor plisségordijnen. Het oerdegelijke ketting optreksysteem dat in Nederland ontwikkeld is, zorgt voor een lange levensduur van het systeem.

dupli-plissé gordijnen product overzicht

Plissé gordijnen op maat online bestellen

Het kopen van een plissé gordijn op maat biedt veel voordelen?  Het grootste voordeel is de perfecte pasvorm binnen jouw raam. Plisségordijnen stel je in onze webwinkel eenvoudig samen, je kiest de kleur van de bovenrail en profielen en je berekent snel je beste prijs. Wij maken ze in onze fabriek in de afmeting die jij opgegeven hebt. Dat is strak, mooi en eenvoudig besteld. Bouw je dupli plissé gordijn naar je eigen wensen en pas het aan bij de kleuren van jouw inrichting. Zoek je plissé gordijnen voor de slaapkamer, dan kun je ook kiezen voor verduisterende stoffen. De cellen zijn dan aan binnenzijde voorzien van een licht dichte laag metaalfolie. Zó kun je het mooi donker maken in de slaapkamer. Naast de verduistering, kun je prima de zon buiten houden en je raam isoleren. De cellen bevatten stilstaande lucht en die isoleert goed. Je vangt dus meerdere vliegen in één klap. Plissé gordijnen op maat hebben altijd voordelen boven een kant en klaar product. Ook zijn ze kwalitatief een stuk hoogwaardiger dan een kant en klaar product in PET folie. HEWO biedt een Nederlands kwaliteitsproduct. De productie vindt plaats in Nederland en je geeft ook nog eens onze eigen economie een zetje.

Dupli gordijnen met luxe kettingbediening

Vind je het belangrijk dat je dupli plissé gordijn top down – Bottom up comfortabel te bedienen is? Kies dan voor onze kettingbediening. Grote honingraat plisségordijnen trek je eenvoudig en licht op.  HEWO produceert een zeer comfortabele kettingbediening voor dupliplissé gordijnen. Heb je een groot raam dan komt dit voordeel nóg meer naar voren. Een koordbediening trekt zwaar op, zeker bij grote vlakken. Bovendien is er bij koordbediening dan sneller sprake van slijtage. Bij een kettingsysteem lopen de koorden over minder geleiders en is het risico op het inbranden van de koorden tot een minimum beperkt. Een kettingsysteem hangt dus langer. De iets hogere prijs verdien de door de langere levensduur ruimschoots terug. Het Top down – Bottom up kettingsysteem voor dupliplissé gordijnen zorgt dus voor jaren onbezorgd genieten. Bij dit type bediening kun je het gordijn zowel aan de bovenzijde als onderzijde bedienen. Je kunt de bovenzijde laten zakken zodat er een open vlak ontstaat waardoor het licht ongehinderd in een ruimte binnen kan schijnen. De hijskoorden worden dan wel zichtbaar.

dupli-plissé gordijnen Top down – Bottom up kettingbediening

Honingraat plissé gordijnen

De Honingraat plissé gordijnen van HEWO zijn ideaal wanneer je goed je privacy wilt bewaren en veel licht binnen wilt laten. Men kiest ze vaak om inkijk goed tegen te gaan als er bijvoorbeeld een trottoir vlak voor je raam loopt. Maar ook de zon van je beeldscherm of TV weren kun je goed toevertrouwen aan een honingraat plissé gordijn. Zó vind je voor elke woonruimte een geschikt plissé gordijn. Het fijne van de Top-Down – Bottom Up bediening is dat je het plissé pakket op elke plek voor je raam kan hangen. Je positioneert het gordijn ook eenvoudig in het midden of juist aan de onderzijde van je raam. Regel licht en privacy als nooit tevoren en ontdek waarom deze raamdecoratie zoveel populariteit geniet. De semitransparante dupli plissé gordijnen maken niet donker. Ze filteren het licht, zonder dat felle zon binnen komt. Kies je voor verduisterend, dan kun je een ruimte wel goed donker maken.

Verduisterende Plissé gordijnen voor de slaapkamer

Ben je van plan om een verduisterend plissé gordijn te kopen. Je vindt in onze Raamdecoratieshop een trendy collectie verduisterend honingraat plissé stoffen. De honingraten zijn aan de binnenzijde bekleed met een metaalfolie die geen licht doorlaat. De gaatjes waar de hijskoorden doorheen lopen zijn zo niet te zien en ze laten ook geen licht door. Omdat de stof nagenoeg dezelfde breedte heeft dan het systeem, kun je een raam heel goed verduisteren met dupli plissé gordijnen omdat de kieren aan de zijkanten veel kleiner zijn dan bijvoorbeeld bij een rolgordijn. Klik via onze webwinkel eens een gratis kleurstaal aan. Bekijk en voel de stof thuis. Je ziet dan al snel dat verduisterende plisségordijnen goed bij jouw wensen aansluiten.

dupli-plissé gordijnen verduisterend

Eigentijds assortiment Dupli plissé gordijnen in de laatste modekleuren.

dupli-plissé gordijn-kleruen

HEWO Raamdecoratie volgt de woonmode op de voet en je vindt in onze webwinkels altijd de nieuwste kleuren Dupli plisségordijn stoffen. We begrijpen dat je het soms lastig vindt om jouw kleur te vinden. Een monitor wijkt immers vaak af van de werkelijke kleuren. Vraag dan gratis kleurstalen aan van je gewenste kleuren. Van alle Top Down Bottom Up stoffen hebben we kleurstalen voorradig die we snel en gratis jouw kant op sturen. Je kunt de kleur en transparantie dan thuis goed bekijken en de stof voelen. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom bij onze fabriek in Weert. Maak hiervoor wel even een afspraak. Je vindt bij HEWO raamdecoratie perfect maatwerk van hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Bereken je maat in onze webwinkel eenvoudig en vraag eens stalen aan.

Plisségordijnen opmeten en monteren

Wist je dat het opmeten van een Dupli Plissé gordijn heel gemakkelijk zelf te doen is en dat wij je op afstand ondersteunen met al je vragen. Zo bespaar je al meteen op meetkosten. Wij maken daarna je plissé gordijnen op maat en de verzending is gratis. Lees onze uitgebreide meetinstructie en schroom niet om onze klantenservice te contacteren als je vragen hebt. Meten is weten en samen met ons meet je je raam in als een professional.

Montage

Vaak zie je bij koordbediening dat hele kleine clipjes worden meegeleverd waar de rail in geklikt wordt. Ons systeem heeft handige schaarsteunen zoals bij vouwgordijnen en jaloezieën. Het monteren is daarom heel eenvoudig. Als de schaarsteunen bevestigd zijn, haak je de rail in en druk je de schaarsteunen dicht.

Toch nog vragen?

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in meten en monteren. Heb je vragen, schroom dan niet om even contact op te nemen. Onze opgeleide binnenhuisadviseurs adviseren en ondersteunen je graag.