Vouwgordijnen goedkoop

Vouwgordijnen voor een goedkope prijs

Hewo Raamdecoratie is leverancier van topkwaliteit vouwgordijnen op maat. Door eigen fabricage kunnen wij vouwgordijnen goedkoop aanbieden.

Vouwgordijnen goedkoop, hoge kwaliteit. De nieuwste trends!

Vouwgordijnen goedkoop op maat gemaakt

Door bij het maken van een vouwgordijn te kiezen voor de juiste stof en systeem, maar ook precisie productie, ontstaat hoge kwaliteit.

Hewo Raamdecoratie biedt als fabrikant deze hoge kwaliteit vouwgordijnen tegen een zo goedkoop
mogelijke prijs aan. Wij doen dit door het uitschakelen van de tussenhandel. Door fabricage van vouwgordijn systemen in ons eigen beheer te hebben. We houden ons bezig met een optimaal productieproces en onze enthousiaste medewerkers.

Wij bieden diverse eigen ontwerpen zoals vouwgordijnen Top Down, silverblind met strakke metalen baleinen en het day and night vouwgordijn. Op deze website kun je online de vouw gordijn stoffen, kleuren, kwaliteit, en prijzen
bekijken, waarna je ervoor kunt kiezen om via de webwinkel de vouw gordijn(en) te bestellen. Bekijk onze service pagina’s zoals opmeten en product eigenschappen.

Gratis Kleurenstaal

Voordat u een keuze gaat maken, is het mogelijk om de stoffen en kleuren van de vouw gordijnen eerst thuis te bekijken. Via onze website kunnen er zes gratis kleurstalen aangevraagd worden, welke op werkdagen vóór 14 uur besteld zijn, de volgende dag worden geleverd.

Onze full Service (Raamdecoratie shop)

Zodra je het vouwgordijn naar keuze hebt gevonden, kun je hier gemakkelijk jouw eigen vouwgordijnen online bestellen. Op onze pagina ‘opmeten’ vind je begeleiding over het opmeten en monteren van de vouwgordijnen. Indien gewenst is er de optie om via email geholpen te worden door onze zeer ervaren medewerkers. Montage is eenvoudig zelf te doen omdat het hele vouwgordijn systeem al klaar is en enkel opgehangen hoeft te worden. Wij leveren ook in België. Voor info en prijzen ga naar

raamdecoratieshop-nl

Volledige Service

Ondanks het feit dat Hewo een webwinkel is, staat service voorop. Indien er vragen zijn over het opmeten of de montage van vouwgordijnen, dan bieden wij graag onze service aan via mailcontact. Binnen 1 werkdag zal er antwoord worden gegeven. Is een meer volledig advies nodig, dan is het mogelijk om tekeningen of foto’s van de situatie voor te leggen.

Showroom (Hewo Raamdecoratie)

We hebben géén echte showroom, maar kunnen u desgewenst na telefonische afspraak de modellen en uitgebreide collectie stoffen laten zien.

Wij leveren al onze vouwgordijnen goedkoop

  • Wasbare en krimpvrije stoffen met een hoge kleur echtheid
  • Vast ingestikte tunnels met uitneembare baleinen
  • 3 jaar garantie op stof en systeem
  • Fiber baleinen 4 mm en bij de silverblind uitvoering afneembare metalen baleinen
  • Verzwaarde onderlat welke bij de silverbind uitvoering wordt vervangen door een decoratieve onderlat
  • De kleur van de koordjes wordt zover dat mogelijk is kleur gecoördineerd
  • Het vouwgordijn wordt geleverd met montage steunen en is d.m.v. klittenband van het systeem te ritsen
  • De vouwgordijnen worden stevig verpakt in kartonnen kokers aangeleverd.

De prijzen in onze raamdecoratieshop zijn op basis van zelf meten en monteren. Wij bieden een groot aantal stoffen uit onze huiscollectie waarvan je verzekert bent van topkwaliteit, levensduur  en gemakkelijk onderhoud.