search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Aluminium jaloezieën op maat kopen?

Ben je op zoek een goede raamdecoratie om de zon tegen te houden. Met aluminium jaloezieën gaat dat zeker lukken. Als raambekleding zijn ze niet alleen functioneel maar ook goed afwasbaar en strak van uitstraling. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor badkamers waar ze vaak tot 20 jaar mee kunnen gaan. HEWO aluminium jaloezie zijn op maat verkrijgbaar in 16, 25 en 50 mm lamelbreedtes. Vooral 50 mm is hot in 2021. Onze hoogwaardige jaloezieën zijn van uitstekende kwaliteit en passen in elke inrichting. Of dit nu een badkamer, woonkamer of kantoor is. Voor elk interieur is er een passende voordelige oplossing. Bekijk onze aluminium jaloezieën in onze webshops!

Onze webwinkels met aluminium jaloezieen

Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Aluminium jaloezie voordelen?

De jaloezieën van HEWO worden geproduceerd uit de beste materialen. Zo zijn de lamellen van het dikste aluminium gemaakt en kunnen ze tegen een stootje. Zo trekt de jaloezie een stuk lichter op dan een houten jaloezie en is de complete pakkethoogte, als deze opgetrokken is, aanzienlijk kleiner zodat ramen of deuren gemakkelijker open kunnen. Ze zijn geschikt voor ramen in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer maar ook voor kantoor of praktijkruimte. Je plaatst ze gemakkelijk op draai-kiep ramen maar ook op een vast raam of tuimelraam. Aluminium verkleurt hoogstzelden waardoor de levensduur zeer lang is.

25 mm aluminium jaloezieën in een woonkamer

Kies voor strak of knus met ladderband

Het is mogelijk om aluminium jaloezieën een hele strakke of juist een hele knusse uitstraling te geven. Houd je van licht, ruimte, strak en groot, dan kies je het best voor ladderkoord. Houd je méér van een landelijke stijl dan is de keuze voor ladderband echt iets voor jou. Ladderband dekt overigens ook de gaatjes in de jaloezie, waardoor de koorden lopen, af. Zó komt er ook minder licht door. Ladderband kun je enkel kiezen bij onze 50 mm jaloezieën. Ladderband kan ook nadelen hebben. Omdat het band breed is vallen verkleuringen op termijn eerder op en dat kan dan weer de levensduur verkorten.

50 mm met ladderkoord 50 mm met ladderband

Gemakkelijk online bestellen

Met onze ruim 35 jaar ervaring ben je verzekerd dat je bij HEWO aan het juiste adres bent. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en onze ervaring draagt daar aan bij. In onze webwinkels vindt je alle handvatten om gemakkelijk een keuze te kunnen maken. Zo kun je gratis kleurstalen aanvragen om de kleur thuis te zien en te voelen. Kleuren op een monitor kunnen afwijken en elke ruimte heeft een eigen kleurtoon. Zo zie je goed welke kleur het best in je inrichting past. Wil je de jaloezieën in het echt zien. Maak dan een afspraak in onze showroom bij onze fabriek in Weert.

Eenvoudig meten en monteren.

We hebben uitgebreide meet- en montage instructies zodat je een aluminium jaloezie zelf vakkundig kunt inmeten. Bij vragen of twijfel over het meten en monteren helpen onze binnenhuis adviseurs je graag om tot het beste resultaat te komen. Stuur ons een foto van je raam en we kunnen je snel adviseren. Het opmeten is eenvoudig zelf te doen en je kunt hiermee behoorlijk besparen. Hetzelfde geldt voor de montage. Als je de schaarsteuntjes gemonteerd hebt, hangt de jaloezie in een handomdraai. Wil je gaan monteren in speciale wanden of plafonds en je hebt hier vragen over, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.