Werkwijze

Onze werkwijze

Hewo Raamdecoratie is fabrikant van raamdecoratie. Onze werkwijze is dat wij rechtstreeks raamdecoraties vanaf de fabriek afleveren door de gehele Benelux. Omdat we de kosten laag willen houden (tot 70% onder de winkelprijs) verloopt het bestelproces via webwinkels.
We bestaan sedert 1983, in eerste instantie richtte ons bedrijf zich op stoffering. Sinds 2000 hebben we ons gespecialiseerd in raamdecoratie en sinds 2010 leveren we nog uitsluitend via onze webwinkels. Wanneer je contact met ons opneemt krijg je geen call center aan de lijn, maar een ervaren binnenhuis adviseur die je met al je vragen kan ondersteunen.
Onze klanten vinden kwaliteit en afwerking erg belangrijk en daar spelen wij graag op in. Een raamdecoratie is een sieraad voor het raam en bepaalt het gezicht van je huis van binnen en van buiten. Ons bedrijf is meer dan 10 jaar aangesloten bij de centrale branchevereniging wonen, welke zorg draagt voor de erkende woonwinkel en een aantal van onze sites zijn Thuiswinkel gecertificeerd. Bij deze instanties zetelen twee geschillencommissies ter bescherming van jou als klant en ter bevestiging dat je met een serieus bedrijf in zee gaat.

De moderne consument wil steeds meer een individueel interieur en alles perfect op elkaar afstemmen. Met onze ruime keuze aan producten en stoffen spelen we hier op in.  Ook heeft hij minder tijd te besteden waardoor onze online raamdecoratie winkel een uitkomst biedt.

Zelf samenstellen

Je kunt jouw raamdecoratie zelf samen stellen in de webwinkel , dit geldt niet alleen voor de kleur van de stof maar ook voor keuze van cassettes, onder lat etc. Kleuren op foto’s kunnen op een monitor of tablet vaak een onvoldoende beeld van de kwaliteit, kleurstelling en doorzichtigheid geven. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Mocht dit onvoldoende zijn dan is er ook de mogelijkheid om op afspraak onze showroom te bezoeken. Hier kun je de verschillende raamdecoraties zien en krijg je advies van een deskundige medewerker.

Procedure

Wanneer je keuze is gemaakt en de bestelling bij ons binnen is gekomen, word je raamdecoratie op maat door ons gemaakt en opgehangen in de fabriek zodat wij kunnen controleren of alles perfect is. Daarna ontvang je een gereed melding en kan je de aflever dag aan ons doorgeven. We zorgen er dan voor dat onze bode de raamdecoratie bij je komt afleveren op de dag die jou uit komt.

De levering aan huis doen wij voor Nederlandse en Belgische klanten gratis.

Onze internetklanten bevinden zich in de gehele Benelux en zelfs Duitsland en Engeland.

Gezien de vele positieve reacties van onze klanten blijken we in een behoefte te voorzien waarbij gemak, advies, combineren en afwerking hand in hand gaan.