search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Duo rolgordijnen op maat

Als je over innovatieve raamdecoratie praat, dan is dat zeker van toepassing op een HEWO duo rolgordijn. Als je je woonkamer of slaapkamer voorziet van een duo rolgordijn, dan maak je je inrichting compleet. Duo rolgordijnen stralen sfeer en stijl uit en dat is goed nieuws als je een sfeervolle inrichting wil. Ze passen bij elke stijl. Nergens in heel Europa kun je zó uitgebreid zelf een duorolgordijn samenstellen dan bij HEWO. Denk hierbij aan de ca 175 stoffen, 24 cassette combinaties in rond of rechthoek maar ook het grote assortiment randafwerkingen en de keuzes in elektrisch. Als fabrikant bouwen we in Weert elk duo rolgordijn voor je tot maar liefst 300 cm breed waarna het op afspraak gratis aan huis wordt geleverd.

Onze webwinkels met duo rolgordijnen

Logo van duorolgordijn.eu Logo van duorolgordijn.be
Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Zó werkt een duo rolgordijn

Een duo rolgordijn of roljaloezie bestaat uit twee lagen stof die je over elkaar kunt bewegen. Dit komt omdat het stof van duo rolgordijnen in een lus hangt waarin zich onderin een rolbuis bevindt. Met de kettingbediening bepaal je zelf wat de lichtinval en inkijk is. Door de voorzijde op of af te rollen, schuift het doek door de onderlat en schuiven de banen over elkaar. Zon of privacy regel je daarmee in een handomdraai.

Werking van een duorolgordijn Werking van een duorolgordijn

Verduisterende duo rolgordijnen

Een verduisterend duo rolgordijn is een uitkomst voor de slaapkamer. Bepaal zelf je licht/zon inval of sfeer in een ruimte. Kies voor privacy in de avond. Met een verduisterend duo rolgordijn verduister je een kamer overigens nooit 100% omdat er altijd nog wat licht tussen de stroken door kan komen. Onze speciale onderlatten model 4,5 en 7 houden deze kieren echter beperk door de doeken dichter tegen elkaar te drukken. We hebben exclusieve stoffen waarvan er een groot aantal tot een breedte van 280 en zelfs 300 cm op maat gemaakt kunnen worden. Bekijk eens onze series ‘darkness’ en twilight’, verduisterende duo rolgordijnen van hoge kwaliteit.  In combinatie met model 4, of 5 of 7 onderlijst beperk je de lichtinval tussen de twee lagen stof maximaal.  De lijst wordt in de kleur van de cassette geleverd. De cassettes en randafwerkingen zijn leverbaar in de meest actuele tinten zoals Mat Aluminium, Geborsteld of RAL9003, RAL 9010, RAL 9001, maar ook RAL 7021 antraciet. Je kunt ook RVS kleur geborstelde design eindkapjes kiezen om je duo rolgordijn de meest moderne uitstraling te geven.

Duorolgordijn sfeerbeeld Verduisterend duorolgordijn

Assortiment en prijs

Als grootste aanbieder van Nederland beschikt HEWO over ongeveer 170 eigen stoffen tot 300 cm breed, welke we direct uit voorraad kunnen verwerken. Zo blijft de levertijd beperkt en kunnen we snel service bieden. Daarom geven wij vijf jaar garantie op al onze duo rolgordijnen.  We staan garant voor kwaliteit en service, ook na vijf jaar. Omdat we zelf fabrikant zijn, alle stoffen zelf laten weven en alle hardware zelf laten maken koop je bij ons een duo rolgordijn op maat door jezelf samengesteld tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vergelijk onze mogelijkheden maar eens met die van onze collega’s. Je zult zien dat wij als Nederlands bedrijf met eigen productie in Weert méér voor je kunnen betekenen.

Verduisterend duorolgordijn Verduisterend duorolgordijn