search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Paneelgordijnen

Als het om paneelgordijnen gaat, bieden we je als raamdecoratie merk HEWO® unieke mogelijkheden. Onze Hewo paneelgordijnen op maat komen uit onze eigen fabriek te Weert. Je kunt in onze Webwinkel paneelgordijnen helemaal naar jouw wensen samenstellen waarbij je uit een groot assortiment stoffen kunt kiezen. Van transparant tot verduisterend in de kleuren volgens de laatste mode. Heel belangrijk bij paneelgordijnen is de keuze van de stof. Deze kan het best een krimpvrije polyester stof zijn die strak blijft. Zo vind je Bij HEWO altijd de stof van jouw keuze om het paneelgordijn samen te stellen dat perfect bij je inrichting past. Bezoek één van onze websites en stel je paneelgordijn samen.

Onze webwinkels met paneelgordijnen

Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Paneelgordijnen op maat

Ons paneelgordijn op maat onderscheidt zich in strakker maatwerk dat in combinatie met ons slim line paneelgordijnen railsysteem aantrekkelijk geprijsd is. Bovendien is het gemakkelijk en snel te bedienen. Onze stoffen worden altijd in de rolrichting gesneden zodat ze niet krullen maar mooi strak hangen. Geen klittenband bevestiging meer, maar een fraai profiel zorgt ervoor dat de stof strakker aan het systeem komt te hangen. Je neemt het paneel in een handomdraai af of klikt het weer terug aan de rails. Kies uit vrij schuiven, trekstang bediening of koord bediening. Bij vrij schuiven kun je de panelen altijd schuiven naar elke plek voor het raam die je wilt en kun je optimaal genieten van variatie voor je raam. Het railsysteem voor paneelgordijnen is leverbaar in wit of metallic grijs en het aantal sporen is te kiezen van 2 tot 5 sporen. Paneelgordijnen zijn met name geschikt voor grote ramen zoals een schuifpui, of woonkamer raam breder dan 120 cm. Zo kunnen er tot tien panelen met midden sluiting op één systeem tot een raambreedte van maar liefst 5 meter.

Hewo paneel gordijn systeem

Transparante paneelgordijnen

Met transparante paneelgordijnen geef je ruimtelijkheid aan een vertrek. Ze zijn tijdloos en passen zowel in een strakke inrichting als landelijk interieur. Als paneelgordijnen jouw keuze zijn, dan is transparant zeker een overweging waard. HEWO biedt een ruim assortiment transparante stoffen. Bekijk ze online in onze webshop en vraag gratis kleurstalen aan. Een fraai interieur met transparante paneelgordijnen Transparante paneelgordijnen kunnen goed overdag de inkijk tegen gaan en toch voor een deel zonwerend zijn. Je kunt de kleurtoon van je inrichting ongemoeid laten als je kiest voor een neutrale kleur. Het licht dat door de panelen naar binnen valt blijft dan neutraal. Een kleur daarentegen kan juist extra sfeer en warmte aan je inrichting geven. Grote ramen lenen zicht perfect voor deze raamdecoratie. De strakke panelen schuif je moeiteloos voor elkaar. Je bepaalt dus zelf hoeveel ruimte je voor je raam met de panelen wilt bedekken. Je deelt zo je raam mooi in vlakken op en dat komt je inrichting ten goede.

Transparante paneelgordijnen stof Country

Onze stoffen voor paneelgordijnen, transparant

Ben je op zoek naar een totaal ander type raambekleding? Een paneelgordijn is een hele strakke vorm van oorspronkelijke gordijnen. HEWO is fabrikant van panelen en biedt een ruim assortiment transparante paneelgordijnen in diverse transparanties. Je vindt altijd de transparantie van je keuze in onze webshop als je zoekt naar:

 • Paneelgordijnen doorschijnend
 • Paneelgordijnen licht doorlatend
 • Transparante paneelgordijnen
 • Doorzichtige paneelgordijnen

Waarom Transparante paneelgordijnen bij HEWO kopen?

Als je op zoek bent naar topkwaliteit tegen een lage prijs, dan ben je bij HEWO aan het juiste adres. Transparante paneelgordijnen stel je eenvoudig samen in onze webwinkel. Vraag gratis transparante kleurstalen aan en bestel je mooie paneelgordijnen.

Semi -transparante paneelgordijnen

Met semi-transparante paneelgordijnen kun je inkijk goed tegen gaan. Lichte kleuren zorgen ervoor dat er toch daglicht in het vertrek binnenkomt. Dit type raamdecoratie voor schuifpuien en grote ramen kunnen we als fabrikant tot grote afmetingen voor jou naar wens op maat maken. De vele verschillende stoffen maken het kiezen van de juiste lichtdoorlaat eenvoudig. Sommige zijn voldoende dik om inkijk tegen te gaan maar laten wel nog voldoende licht binnen. 2021 is het jaar van de zwarte raambekleding en dat is tijdloos mooi. Let er op dat zwart en andere donkere kleuren wel op dat deze veel licht absorberen en bij volle zon méér warmte opnemen.

Semitransparante paneelgordijnen

Eigentijdse kleuren en structuren voor paneelgordijnen

Het HEWO assortiment semi-transparante paneelgordijnstoffen bevat een groot aantal kleuren en structuren. Denk aan luxe linnen structuren maar ook hele functionele screendoeken die gemakkelijker in onderhoud zijn. Onze stoffen zijn allemaal krimpvrij en gemaakt van polyester. Dit zorgt tevens voor een hoge kleurechtheid. Heb je liever een ingeweven patroon, een mooie linnen structuur, of een meer serene uni stof. Bij elke moderne inrichting hebben we een passende semitransparante paneelgordijnstof.

Kleuren combineren in je interieur

Houd je van variatie, dan kun je desgewenst de semitransparante panelen laten uitvoeren in meerdere stofkleuren. Zo kun je kleuren uit je inrichting in de semitransparante paneelgordijnen laten terugkomen. De kunst van combineren is werken met de kleuren die je hebt. Laat je inspireren door de vele stoffen uit ons assortiment. Je kunt kiezen uit twee systeemkleuren (wit of metallic aluminium) De randafwerking kun je een extra dimensie geven door te kiezen uit de vele afwerkmogelijkheden. Wil je bijzondere combinaties maken, onze binnenhuis adviseurs helpen je graag op weg. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Onderhoud Semi-transparante paneelgordijnen.

Al onze stoffen hebben een vuilafstotende coating ondergaan. Je reinigt ze eenvoudig met een stofzuiger voorzien van een zachte borstel. Mocht er een vlek in de stof zijn gekomen, zorgt dan eerst dat je zoveel mogelijk zachtjes naar het midden van de vlek zoveel mogelijk vuil afschraapt. Screendoeken kun je met een beetje water schoonmaken. Andere stoffen mogen enkel zachtjes met een goed uitgewrongen doek worden behandeld. Raadpleeg bij twijfel onze klantenservice.

Verduisterende paneelgordijnen

Voor grote ramen zijn vaak moeilijk oplossingen te vinden Ze zijn oogverblindend mooi maar je hebt toch behoefte aan verduistering en privacy. Verduisterende paneelgordijnen zijn er bij HEWO in honderden stoffen. Ze worden in eigen fabriek naar jouw samenstelling op maat gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld een grotere overlap nemen om nog minder licht tussen de panelen door te laten. Ons systeem is heel compact waardoor de afstand tussen de paneel lagen minimaal is. Zo houd je nog méér licht buiten. Verduisterende paneelgordijn stoffen hebben een coating. Je kunt kiezen uit stoffen met een witte raamzijde. Dit zorgt ervoor dat je heel goed de warmte buiten kunt houden. Wit neemt nagenoeg geen warmte op. Is het toch belangrijk dat de stof aan twee kanten gelijk is? Er zijn in ons assortiment ook stoffen met een kleurende coating. Let er bij donkere kleuren aan de zonzijde wel op dat het binnen warmer wordt. Verduisterende paneelgordijnen zijn ideaal voor grote slaapkamerramen of een schuifpui.

Verduisterende paneelgordijnen in linnen structuur

Vrij schuiven van de panelen

In de slaapkamer is een goede verduistering belangrijk. Toch wil je overdag als er niemand slaapt ook licht binnen laten. Je schuift de panelen eenvoudig opzij. Er zijn drie schuif opties:

 • Vrij schuiven
 • Gekoppeld met trekstangen
 • Koordbediening

Bij vrij schuiven heb je de meeste vrijheid om de panelen op de gewenste plaats te hangen. Je deelt een raam eenvoudig in vlakken op. Je speelt zo met licht en ruimte voor je raam. Bij gekoppelde trekstang bediening of koord bediening zitten de panelen aan elkaar en kun je ze naar vooraf tijdens de bestelling bepaald naar één zijde of vanuit het midden naar de buitenzijden schuiven. Alle kleuren verduisterende paneelgordijnstoffen Ons assortiment heeft vele kleuren en structuren in verduisterend. Je vindt er onder andere:

 • Zwarte paneelgordijnen verduisterend
 • Witte verduisterende panelen
 • Linnen paneelgordijnen verduisterend
 • Groene paneel gordijnen
 • Paneelgordijnen antraciet verduisterend
 • Verduisterende blauwe paneelgordijnen
Daarnaast zijn er nog de verschillende structuren in verduisterend:
 • Uni
 • Fijne linnen structuur
 • Grove linnen structuur
 • Jaquard geweven
 • Screen stoffen.

Meer info

Het HEWO raamdecoratie programma van krimpvrije stoffen voor paneelgordijnen geeft je handvatten om je huis in te richten in de juiste kleurcombinaties.  Mocht je er online niet uitkomen, lees dan onze meetinstructie eerst goed door en neem contact met ons op of breng dan eens een bezoek aan onze Showroom in Weert (op afspraak). Je kunt dan het systeem en stof bekijken We overtuigen je graag van onze kwaliteit. Voor ons online maatwerk programma paneelgordijnen, prijzen en bestellen ga je naar

Met slechts enkele muisklikken stel je zelf het paneelgordijn samen. Wij staan garant voor perfect vakwerk.