search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Raamdivider System Flow

Met een raamdivider als raamdecoratie geef je uitstraling aan je huis. Deel je raam in vlakken, varieer in vorm en kleur. Regel inkijk en doorkijk. Deze nieuwe raamdecoratie, Raamdivider of System Flow genaamd, is destijds vastgelegd als intellectueel eigendom van HEWO Raamdecoratie d.m.v. octrooi. Deze raamdecoratie stelt je in staat diverse vormen aan je raam te geven, met kleuren te spelen en je privacy te waarborgen. Ook kun je er hele speelse scheidingswanden mee maken. Wij brengen deze nieuwe eigentijdse horizontale paneelgordijnen in een grote reeks aan kleuren en patronen. Elk vlak kan over het gehele raam afzonderlijk van boven naar beneden bewegen. Je kunt kiezen voor 1 spoor met 1 divider of meerdere sporen met elk een divider. Meestal varieert het aantal van 2 tot 4 dividers, afhankelijk van de hoogte van je raam. De dividers kunnen ook vóór elkaar hangen zodat het lijkt of er maar één paneel hangt. Neem een kijkje in onze webwinkels en maak een berekening voor jouw raam:

raamdivider in vier kleuren

Onze webwinkels met raamdividers

Logo van raamdecoratieshop.nl Logo van raamdecoratieshop.be

Geef je raam een eigen stijl met Raamdividers

Met deze nieuwe innoverende raamdecoratie van HEWO kun je met vlakken spelen als nooit tevoren. De panelen kunnen strak tussen het raam hangen met een speling van 1 cm. Je hebt dus nooit inkijk langs de kanten. De lichtinval regel je probleemloos en ook een scheidingswand ziet er plots heel modern en stijlvol uit. Het raamvlak blijft tot een tussenruimte van 280 cm vrij van koorden en kabels daar het optrekmechanisme van deze raamdecoratie zich aan de zijkanten bevindt. Dit geeft een bijzonder strakke uitstraling. De bediening geschiedt door middel van een eindeloze ketting. Dit is veel stabieler dan een koordbediening waarbij je geen risico loopt dat koordgewichten het doek, glas of wand beschadigen. Regel zelf de inkijk en privacy, de doorkijk van binnen naar buiten en meng kleuren. Met de Raamdivider is heel veel mogelijk.

Semi-transparante-Raamdivider System Flow met wee panelen voor een raam

Assortiment en ontwerp

De unieke stoffen, zowel leverbaar in transparant en semi-transparant zijn volledig krimpvrij en van polyester. Ze zijn sterk en hebben een hoge kleurechtheid. Er zijn tientallen mogelijkheden. Zo zijn er rustige uni stoffen, maar ook mooie linnen structuren en motiefjes. Je kunt ook verschillende kleuren en stoffen combineren zodat je ook met kleurvlakken kunt variëren voor je raam. Transparante stoffen maken ruimtelijk. Ze zorgen overdag voor minder inkijk maar dat je zelf wel nog door de stof naar buiten kunt kijken.

System Flow 375 cm breed transparant in meerdere kleuren gecombineerd.

Semitransparante stoffen zijn minder doorzichtig. Lichte kleuren laten wel nog veel licht door. Je kunt de lichtinval natuurlijk zelf regelen door met de panelen te schuiven. Als je geen inkijk wil is, is semitransparant ook voor de avond een goede oplossing. Dat is natuurlijk belangrijk voor bijvoorbeeld een woonkamer, waar je graag van je privacy geniet.

Vier raamdividers in een woonkamer

Het optrekmechaniek en de speciale profielen zijn in diverse kleuren gecoördineerd leverbaar.  De bovenrail is leverbaar in wit, geanodiseerd aluminium en chroomkleur. De slanke divider profielen zijn in meerdere kleuren en tinten leverbaar: wit, RAL 9010, RAL 9001, RAL 7021 antraciet, geanodiseerd aluminium, chroom en RVS geborsteld.  Zo pas je elke Raamdivider eenvoudig en stijlvol aan je eigen interieur aan. 

Hoeveel panelen heb ik nodig?

Wij adviseren de verdeling van een raam altijd zó te kiezen zodat je optimaal je raam in vlakken kunt indelen. Je zult merken dat dit vaak vier is. Stel, je raam is 180 cm hoog en je deelt dit door vier. Je komt dan uit op vier vlakken. Het betekent niet dat je vier dividers nodig hebt. Vaak kun je met twee stuks al heel veel variatie aanbrengen. Kies je voor één paneel, dan kun je ook naar 1/3 raamhoogte gaan om iets meer raam te bedekken voor je privacy.

In onze online raamdecoratieshop kun je eenvoudig de raamdivider naar je eigen wensen samenstellen en meteen de prijs zien. Hewo Raamdecoratie is fabrikant en je bestelt dus rechtstreeks af fabriek, dat scheelt in de prijs!

Semitransparante Raamdivider System Flow met drie panelen semi-transparant