search headphones shopping-cart drawing blank-file
star color color-1 shop flash phone truck shopping-cart search hollandaluminum

Onze werkwijze

HEWO Raamdecoratie is fabrikant van raambekleding. Onze werkwijze is dat wij rechtstreeks raamdecoraties van ons eigen merk HEWO® vanaf onze fabriek te Weert afleveren door de gehele Benelux. Omdat we de kosten laag willen houden (tot 70% onder de winkelprijs) verloopt het bestelproces via onze webwinkels. We bestaan sedert 1983 en in eerste instantie richtte ons bedrijf zich op woningstoffering van vloeren en raamdecoratie. Sinds 2000 hebben we ons verder gespecialiseerd in raamdecoratie en zijn we getransformeerd van woninginrichter tot fabrikant. Sinds 2010 produceren we nagenoeg alles zelf en leveren we nog uitsluitend via onze webwinkels zoals raamdecoratieshop.nl en raamdecoratieshop.be rechtstreeks van fabriek naar consument.

Contact opnemen met al je vragen

Wanneer je contact met ons opneemt krijg je geen callcenter aan de lijn, maar een ervaren binnenhuis adviseur die je met al je vragen kan ondersteunen.

Onze klanten vinden kwaliteit en afwerking erg belangrijk en daar spelen wij graag op in. Raamdecoratie is een sieraad voor het raam en bepaalt het gezicht van je huis, van binnen en van buiten. Ons bedrijf is al meer dan 20 jaar aangesloten bij de centrale branchevereniging Wonen, welke zorg draagt voor de erkende woonwinkel. Ook zijn al onze websites gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Bij deze instanties zetelen twee geschillencommissies ter bescherming van jou als klant en ter bevestiging dat je met een serieus bedrijf in zee gaat.

De moderne consument wil steeds meer een individueel interieur en alles perfect op elkaar afstemmen. Met onze ruime keuze aan producten en stoffen spelen we hierop in.  Ook heeft de consument minder tijd te besteden waardoor onze online raamdecoratieshop een uitkomst biedt. Doordat we zelf uit een woninginrichting bedrijf ontstaan zijn kennen we de valkuilen van elk product vanaf beide kanten en hierdoor zijn we als geen ander in staat om je van optimaal advies te dienen.

Zelf samenstellen

Je kunt jouw raamdecoratie zelf samen stellen in de webwinkel, dit geldt niet alleen voor de kleur van de stof maar ook voor keuze van cassettes, randafwerking, elektrische bediening of ketting etc. Kleuren op foto’s kunnen op een monitor. tablet of smartphone afwijken waardoor er vaak een onvoldoende beeld van de kwaliteit, kleurstelling en doorzichtigheid ontstaat. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Mocht dit onvoldoende zijn dan is er ook de mogelijkheid om op afspraak onze showroom te bezoeken. Hier kun je de verschillende raamdecoraties zien en krijg je advies van een deskundige binnenhuis adviseur.

Procedure

Wanneer je keuze is gemaakt en de bestelling bij ons binnen is gekomen, word je raamdecoratie op maat door ons gemaakt, opgehangen en getest in de fabriek zodat wij kunnen controleren of alles perfect is. Daarna ontvang je via email een gereed melding en kun je via de online agenda de aflever dag aan ons doorgeven. We zorgen er dan voor dat onze bode Transmission je raamdecoratie bij je komt afleveren op de dag die jou het beste uit komt. De levering aan huis doen wij voor Nederlandse en Belgische klanten volledig gratis.

Gezien de vele positieve reacties van onze klanten blijken we in een behoefte te voorzien waarbij gemak, advies, combineren en afwerking hand in hand gaan.